Pijn en ongemak

Pijn en ongemak, iedereen kent wel iemand die lijdt aan pijn en ongemak. De een heeft er sindskort last van, de ander loopt er al tijden mee. In de praktijk zie ik veel patiënten met pijnklachten waarbij ik acupunctuur toepas. Vermindering of zelfs het oplossen van klachten zijn met acupunctuur in veel gevallen goed haalbaar.

Wacht niet langer en kijk of acupunctuur jouw pijn en ongemak kan verminderen of zelfs kan laten verdwijnen, ook wanneer jouw klacht al lange tijd jouw leven beïnvloedt.

Pijn en acupunctuur

Wanneer er een onbalans in het lichaam ontstaat, kan energie stagneren die op zijn beurt weer zorgt voor pijn en ongemak.

In de praktijk wordt een balancerende techniek toegepast die in veel gevallen een direct voelbaar resultaat geeft. Verbaasde gezichten, een glimlach en zichtbare opluchting komen in de praktijk vaak voor. Begrijpelijk, zeker als je al tijden met pijn of ongemak loopt.

Wat is pijn of ongemak

Pijn en ongemak gaat over een enorme hoeveelheid klachten.
Hoofdpijn, neuropathie, buikpijn, kortademigheid, rugklachten, gynaecologische klachten, etcetera, etcetera. Zoals je ziet lopen voorgenoemde klachten enorm uiteen. Er zijn nog talloze klachten die te noemen zijn. Staat jouw klacht of ongemak er niet tussen, aarzel niet en neem contact met mijn op. We bespreken samen of acupunctuur voor jou uitkomst kan bieden.

Bij welke klachten kan acupunctuur helpen?